Δρομολόγια για τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Φυτόκου Ν.Ιωνίας

Δρομολόγια για τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Φυτόκου Ν.Ιωνίας

Λόγω της εορτής του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου Φυτόκου Ν. Ιωνίας αύριο Τρίτη 9 Μαΐου 2023 το απόγευμα και συγκεκριμένα από τις 16:30 μ.μ. έως και τις 21:30 μ.μ. και ανά 30 λεπτά και μεθαύριο Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 το πρωί από τις 7:30 π.μ. έως και τις 11:00 π.μ. ανά 30 λεπτά και από τις 11:00 π.μ. έως και τις 13:00 μ.μ. ανά μία ώρα θα εκτελούνται δρομολόγια των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου από την Κεντρική Αφετηρία προς τον Ιερό Ναό για τη μεταφορά των προσκυνητών.

Οι επιβάτες θα επιβιβάζονται στην λεωφορειακή γραμμή Νο 2 έως το Π/μιο της Γεωπονικής Σχολής και στην συνέχεια με το ίδιο εισιτήριο θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορείο προς τον Ιερό Ναό.

Στη διαδρομή αυτή δεν ισχύουν οι κάρτες ελεύθερης κυκλοφορίας των Α.Μ.Ε.Α., καθώς επίσης οι κάρτες μειωμένου εισιτηρίου των πολυτέκνων, των φοιτητών, μαθητών αλλά και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Α’ Ζώνης (χρώματος μπλε).

Το εισιτήριο είναι Β’ Ζώνης (χρώματος πράσινου) και ισχύουν οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών Β’ Ζώνης (χρώματος πράσινου).