Ετήσια φοιτητική κάρτα με μόλις 180 ευρώ!

Ετήσια φοιτητική κάρτα με μόλις 180 ευρώ!

Με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό απέναντι στο επιβατικό κοινό οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου συνεχίζουν τις ενέργειες τους ώστε να καταστήσουν ακόμα πιο εύκολες τις μετακινήσεις με την αστική συγκοινωνία στον αστικό ιστό αλλά και να «ελαφρύνουν» ακόμα περισσότερο τους πολίτες.

Έτσι οι φοιτητές, που σπουδάζουν στον Βόλο, έχουν την δυνατότητα να εκδίδουν την Ετήσια Φοιτητική Κάρτα με μόλις 180 ευρώ (πρόκειται για την φθηνότερη ετήσια φοιτητική κάρτα πανελλαδικά).

«Οι φοιτητές με την ετήσια φοιτητική κάρτα έχουν την δυνατότητα να μετακινούνται παντού και οικονομικά καθ’ όλη την διάρκεια του έτους», σημειώνει ο πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου κ. Νίκος Ευαγγελινός.

Πρόκειται για μια κάρτα – πέραν της ηλεκτρονικής κάρτας – που μειώνει ακόμα περισσότερο το κόστος μεταφοράς, καθώς με μόλις 0,50 λεπτά την ημέρα οι κάτοχοι της κάρτας μπορούν να μετακινηθούν παντού και απεριόριστα! Να αναφερθεί επίσης ότι η ηλεκτρονική κάρτα Α’ και Β’ Ζώνης για τους φοιτητές που σπουδάζουν εντός Βόλου κοστίζει μόλις 30 ευρώ. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτρονική κάρτα ΕΔΩ)

Οι ενδιαφερόμενοι για έκδοση της ετήσιας φοιτητικής κάρτας μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, Κοραή 56 και στο τηλέφωνο 24210-33943.