ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΒΟΛΟΥ

Με μία κίνηση… εύκολη μετακίνηση

Η ηλεκτρονική κάρτα των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου είναι μια επαναφορτιζόμενη πλαστική κάρτα, την οποία μπορείτε να φορτίζετε ώστε να προμηθεύεστε όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σε πρώτη φάση διατίθεται η μηνιαία κάρτα ισχύος 30 ημερολογιακών ημερών (από την πρώτη επιβίβαση) και η Ετήσια Φοιτητική Κάρτα (12μηνης διάρκειας από την πρώτη επιβίβαση) και σε δεύτερη φάση θα είναι διαθέσιμα και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά προϊόντα όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο, εισιτήριο μετεπιβίβασης (χρόνου) κλπ.

Την ηλεκτρονική κάρτα οι κάτοχοι μπορούν να την γεμίζουν – φορτίζουν με την λήξη των 30 ημερών. Βέβαια όποιος το επιθυμεί μπορεί να την επαναφορτίσει και νωρίτερα της λήξης. Η ισχύς των 30 ημερών από τη νέα φόρτιση θα ισχύει και πάλι από την ημερομηνία της πρώτης επιβίβασης.

Η ηλεκτρονική κάρτα απευθύνεται σε όλους τους χρήστες των λεωφορείων των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου

Πως μπορώ να αποκτήσω την ηλεκτρονική κάρτα;

01

Πρώτη έκδοση

Η πρώτη έκδοση της κάρτας γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου (Κοραή 56, 2ος όροφος) Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 7:30 π.μ. - 14:30 και από το Κεντρικό Σταθμαρχείο Δευτέρα έως Κυριακή και ώρες: 6:00 π.μ. - 22:00
02

Επαναφόρτιση

Εφόσον κάποιος εκδώσει την κάρτα μετά μπορεί να την επαναφορτίζει είτε στα δύο προαναφερόμενα σημεία είτε στο εκδοτήριο της οδού Κ. Καρτάλη (Μεταξύ των οδών Ερμού και Σωκράτους) Δευτέρα έως Παρασκευή (8:30 - 15:30) και (17:00 - 21:00 - εκτός Δευτέρας) και Σάββατο (10:00 - 14:00) και στο εκδοτήριο της Λ. Δημητριάδος με Π. Μελά Δευτέρα έως Παρασκευή (7:30 - 22:00) και Σάββατο (8:00 - 15:30)

ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ

Συμπληρώστε τον σειριακό αριθμό ή σκανάρετε την έξυπνη κάρτα/έξυπνο εισιτήριό σας για να δείτε τις υπολειπόμενες ημέρες ή διαδρομές
eticketing_trans

Κόστος για μηνιαία μετακίνηση:

Τρόπος απόκτησης κάρτας

Για την απόκτηση της κάρτας απαραίτητη είναι μόνο η φυσική παρουσία στα σημεία έκδοσης ενώ ειδικά για τους φοιτητές και τους σπουδαστές ΙΕΚ απαιτείται η επίδειξη του φοιτητικού πάσο και η βεβαίωση φοίτησης αντίστοιχα.