Νέα, περισσότερα δρομολόγια στις γραμμές Κατηχώρι-Σταγιάτες-Ανακασιά-Άλλη Μεριά

Νέα, περισσότερα δρομολόγια στις γραμμές Κατηχώρι-Σταγιάτες-Ανακασιά-Άλλη Μεριά

Το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. ανταποκρινόμενο στο πάγιο αίτημα των δημοτών των περιοχών Κατηχωρίου, Σταγιατών, Ανακασιάς και Άλλης Μεριάς για αύξηση των δρομολογίων στις παραπάνω περιοχές διπλασιάζει τα δρομολόγια του από την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 ενώ από τους καλοκαιρινούς μήνες ανάλογη κίνηση θα γίνει και για την γραμμή Νο 6 για τα δρομολόγια από και προς Αλυκές και Άγιο Στέφανο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. προχώρησε στην προμήθεια ενός mini bus για την εξυπηρέτηση των δρομολογίων των περιφερειακών περιοχών του πολεοδομικού συγκροτήματος καθώς από τα συμβατικά λεωφορεία ήταν δύσκολη πολλές φορές η πρόσβαση στις εν λόγω περιοχές.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε στις Αηδονοφωλιές (τέρμα Νο4) να δημιουργηθεί σταθμός μετεπιβίβασης ώστε το λεωφορείο της γραμμής Νο4 (Άνω Βόλος) που θα φτάνει εκεί θα συνδέεται με το mini bus που θα εξυπηρετεί την γραμμή Νο 4 (Κατηχώρι-Σταγιάτες) και την γραμμή Νο7 (Άλλη Μεριά) και έτσι τα δρομολόγια θα διπλασιαστούν ως κάτωθι:

Να σημειωθεί εδώ ότι θα δημιουργηθεί και δεύτερος σταθμός μετεπιβίβασης στην λεωφόρο Αθηνών στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ – στόχος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου – είναι να τεθεί σε λειτουργία από την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν – ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια της γραμμής Νο6 από και προς Αλυκές και Άγιο Στέφανο.

10+1 στα μπλε και τα πράσινα εισιτήρια

Υπενθυμίζεται από τον Δεκέμβριο έχει τεθεί σε κυκλοφορία το πακέτο προσφοράς στα εισιτήρια Α’ και Β’ Ζώνης (μπλε και πράσινο) 10+1 δώρο σε μια προσπάθεια να ανακουφιστεί το επιβατικό κοινό κατά την δύσκολη περίοδο της κρίσης. Οι πολίτες μπορούν να αγοράζουν 10 εισιτήρια και στην ίδια τιμή (12 ευρώ για τα μπλε-Α’ Ζώνη και 17 ευρώ για τα πράσινα-Β’ Ζώνη) να προμηθεύονται 11.

Το ειδικό πακέτο προσφοράς μπορούν να το προμηθεύονται μόνο από τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου που λειτουργούν:

-Καρτάλη (μεταξύ Ερμού και Σωκράτους)

-Δημητριάδος με Π. Μελά

-Κεντρική Αφετηρία

Ώρες λειτουργίας: (χειμώνας) Δευτέρα-Παρασκευή 6.30 π.μ.-10:30μ.μ. και Σάββατο 7:00 π.μ. -15:00 μ.μ. / (καλοκαίρι) Δευτέρα-Παρασκευή 6.30 π.μ.-11:00μ.μ. και Σάββατο 7:00 π.μ. -15:00 μ.μ.

Δωρεάν wifi

Τέλος στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών έχει τοποθετηθεί σε όλα τα λεωφορεία και για όλες τις γραμμές εντός και εκτός Πολεοδομικού Συγκροτήματος δωρεάν wi-fi.