Νέα ετήσια φοιτητική κάρτα

Νέα ετήσια φοιτητική κάρτα

-Με μόλις 180 ευρώ τον χρόνο για όλα τα δρομολόγια και απεριόριστα!

-Δυνατότητα αποπληρωμής και με 6 άτοκες δόσεις – 15% έκπτωση στις αγορές σας στα Cougar Sport με την επίδειξη της κάρτας!

Με 219.000 δρομολόγια, 365 μέρες τον χρόνο, από τις 5.00 το πρωί έως και τις 12.00 το βράδυ, το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου συνεχώς εκσυγχρονίζεται και αναβαθμίζεται με νέα δρομολόγια, σε περιοχές που μέχρι σήμερα δεν εξυπηρετούνταν από αστική συγκοινωνία, και νέα πακέτα προσφορών και όλα αυτά για την πληρέστερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Αυτή την φορά προχωρά σε μια νέα προσφορά δίνοντας την δυνατότητα στους φοιτητές να μετακινούνται παντού και οικονομικά καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Ειδικότερα έως και 30 Σεπτεμβρίου οι φοιτητές που σπουδάζουν στον Βόλο θα έχουν την δυνατότητα να εκδώσουν ετήσια φοιτητική κάρτα με μόλις 180 ευρώ κόστος!

Πρόκειται για μια νέα κάρτα, πέραν της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών, που μειώνει ακόμα περισσότερο το κόστος μεταφοράς, καθώς με μόλις 0,50 λεπτά την ημέρα οι κάτοχοι της κάρτας μπορούν να μετακινηθούν παντού και απεριόριστα!

Την ίδια στιγμή η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου αποφάσισε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους φοιτητές αλλά και τις οικογένειες τους δίνοντας την δυνατότητα απόκτησης της κάρτας και με έξι άτοκες δόσεις ενώ με την επίδειξη της οι κάτοχοι θα επωφελούνται από 15% έκπτωση σε όλες τις αγορές τους στο κατάστημα COUGAR Sport.

«Θέλουμε η αστική συγκοινωνία να είναι προσιτή από όλους και προς αυτό τον στόχο δουλεύουμε συνεχώς. Για αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε και στους φοιτητές την δυνατότητα της φθηνής μετακίνησης στην πόλη. Έτσι εκτός από την μηνιαία κάρτα αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε και αυτή τη νέα ετήσια κάρτα ώστε η μετακίνηση τους να γίνει ακόμα πιο οικονομική», τονίζει ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου κ. Νίκος Ευαγγελινός.

Οι ενδιαφερόμενοι για έκδοση της ετήσιας φοιτητικής κάρτας μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, Κοραή 56 και στο τηλέφωνο 24210-33943.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι από την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου τα λεωφορεία που εξυπηρετούν την γραμμή Νο2, μετά από συνεργασία και με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, θα εισέρχονται στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και συγκεκριμένα στην Γεωπονική Σχολή στο Φυτόκο αλλά και στα τμήματα που λειτουργούν στην πολυτεχνική σχολή στο Πεδίον του Άρεως.