Τιμές εισιτηρίων

Η αστική συγκοινωνία στον Βόλο χωρίζεται σε δύο ζώνες, Α' και Β'. Τα όρια των ζωνών και τις τιμές των εισιτηρίων τα καθορίζει αποκλειστικά το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με τις εκάστοτε αποφάσεις που δημοσιεύει. Απόφαση εν ισχύ αρ. Β-58841/5546 (ΦΕΚ Β 2165/31.12.2010)

Όλα τα εισιτήρια ισχύουν για μία μόνο διαδρομή.

Εισιτήρια θα βρείτε στην έδρα της εταιρείας (Κοραή 56, 2ος όροφος), στα εκδοτήρια και σε πολλά άλλα σημεία πώλησης, όπου υπάρχει η σχετική ένδειξη πώλησης. Υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτείτε επιβαρυμένο εισιτήριο και από τον οδηγό του λεωφορείου (στα εισιτήρια που εκδίδονται απο τον οδηγό εντός του λεωφορείου υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση).

ΖΩΝΗ Α
ΟλόκληροΜειωμένο
ΕκδοτήριοΑπό τον ΟδηγόΕκδοτήριοΑπό τον Οδηγό
1.20 €1.50 €0.70 €1.00 €
ΖΩΝΗ Β
ΟλόκληροΜειωμένο
ΕκδοτήριοΑπό τον ΟδηγόΕκδοτήριοΑπό τον Οδηγό
1.60 €2.00 €0.90 €1.20 €

* Παρατήρηση για το μειωμένο εισιτήριο : για μαθητές – πολύτεκνους – τρίτεκνους – Δημόσια ΙΕΚ & φοιτητές

Πακέτα Προσφοράς Εισιτηρίων

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 10 + 1 ΔΩΡΟ
Α ΖΩΝΗ 10+1 (100%)12€
Β ΖΩΝΗ 10+1 (100%)16€

 

Ο πλοηγός σας για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


Το GreenYourMove (GYM) είναι ένα Ευρωπαϊκό Ερευνητικό έργο συγχρηματοδοτούμενο από τον χρηματοοικονομικό θεσμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το περιβάλλον, LIFE.

Ο κύριος στόχος του έργου GreenYourMove είναι η ανάπτυξη και προώθηση ενός συντροπικού πλοηγού μετακίνησης με άμεσο στόχο την ελαχιστοποίηση των αερίων του θερμοκηπίου στην Ευρώπη.

To GreenYourMove αναπτύσσει ένα πολυτροπικό πλοηγό μετακίνησης (σύστημα δρομολόγησης καθώς και έκδοσης εισιτηρίων) λαμβάνοντας υπ’ όψη όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (αστικά λεωφορεία και ΚΤΕΛ, μετρό, τραμ, τρόλλευ, τρένα). Ο χρήστης επιλέγει εναλλακτικές διαδρομές που συνδυάζουν περισσότερα από ένα μέσα μεταφοράς. Οι εναλλακτικές διαδρομές είναι οι περιβαλλοντικά φιλικότερες, καθώς υπολογίζονται οι εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου για κάθε πιθανό σενάριο.

Επίσημη ιστοσελίδα www.greenyourmove.eu